31 dage med #NOKerNOK siden

#NOKerNOK siden gik i luften den 6. februar 2023 klokken 15:58…

Lasse blev interviewet om, hvorfor der var brug for en hjemmeside, du kan læse artiklen her

Lasse sagde blandt andet: ”Et samlet overblik over, hvad der skete fra det tidspunkt, hvor det første gang kom frem, at Horslunde Skole var truet og frem til i dag, ligger på hjemmesiden. Artikler fra Folketidende, plakater fra Horslunde Landsbyordnings bestyrelse, videoklip og kommunikation mellem bestyrelsen, borgerforeningen og politikerne i Lolland Kommunes byråd kan man også finde derinde. – Vi har prøvet at gøre det lidt overskueligt for de borgere, som gerne vil sætte sig ind i det, forklarer Lasse Præstegaard, der er en af kræfterne bag hjemmesiden.”

Det store spørgsmål må så være, om der overhovedet er nogle, der bruger siden?

Fra den 6. februar til og med den 8. marts (31 dage) har der været 25.212 besøgende på #NOKerNOK siden. Det overstiger langt vores forventninger og viser at folk bruger siden…

Men det siger selvfølgelig ikke så meget, hvis der ”bare” er 25.212 forskellige mennesker, der har været inde forbi og klikke en enkelt gang af nysgerrighed…

Vi kan se, der er ca. 1500 faste brugere af hjemmesiden, som kommer forbi siden flere gange i ugen og vi kan se, at den gennemsnitlige besøgstid ligger på 1 minut og 48 sekunder. Vi kan også se, hvilke sider folk bruger længst tid på.

  1. https://www.nokernok.info/forside/ – 24 minutter og 27 sekunder
  2. https://www.nokernok.info/presse/laeserbreve/ – 18 minutter og 4 sekunder

De indlæg der har haft flest besøgende for nuværende er:

  1. https://www.nokernok.info/2023/02/10/luftkasteller-bygges-der/
  2. https://www.nokernok.info/2023/01/10/det-drejer-sig-om-mennesker-og-ikke-mursten/
  3. https://www.nokernok.info/2023/01/30/hvad-har-i-undersoegt/
  4. https://www.nokernok.info/bygningsrapporter/
  5. https://www.nokernok.info/presse/

Vi håber, at rigtig mange af jer vil lade jer inspirere af hjemmesiden, når nu I sidder og skriver høringssvar eller deltager i forskellige debatter og husk, hvis du ”falder” over et indlæg, du synes er delværdigt, så del det, så budskabet kommer længere ud.

Glemmer du, så husker vi!

Mange demokratiske og oplysende hilsner

Alle os bag #NOKerNOK