Høringscafé 15. april kl. 13:00

Høringscafé lørdag den 15. april klokken 13:00

Vi afholder den tredje høringscafe! Hvis du mangler den sidste inspiration eller hjælp til, hvordan du får sendt dit høringssvar ind, er du mere end velkommen til lægge vejen forbi skolens bibliotek og tag gerne børn eller børnebørn med forbi.

Læs om de første to høringscaféer herunder, måske finder du inspiration til, hvad du vil skrive i dit høringssvar:

Den første høringscafé

Den anden høringscafé

Vi er blevet mødt med samme spørgsmål flere gange, nemlig: Hvem kan indsende et høringssvar? Og det korte svar er: det kan alle. Uanset om du har børn på skolen, bor i Horslunde eller i Lolland kommune, må du sende dit høringssvar eller indsigelse ind til politisk behandling… Så hvis du ikke er enig i den politiske proces, eller du har nogle alternative løsningsforslag, du mener, vores politikere skal have med i deres overvejelser, har du muligheden for at gøre opmærksom på det ved at sende høringssvar eller indsigelse.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal skrive, eller hvordan du skal skrive det, så kom forbi vores tredje høringscafé lørdag den 15. april klokken 13:00 – 15:00 på skolens bibliotek – Vi sørger for kaffe og kage og tænder vores PlayStation og activefloor, så der er aktiviteter, hvis du tager børnene med.

Når du vil sende dit høringssvar, kan du gøre det på to måder:

Send dit høringssvar til forslag om nedlæggelse af skoletilbud (nemform.dk)

Alternativt er du velkommen til at sende dit høringssvar til Lolland Kommune på e-mail til:  SkoleogDagtilbudofficiel@lolland.dk

Sidste frist for at indgive høringssvar er den 26. april 2023 klokken 23.59.

De bedste hilsner

Lasse og Karsten