Høringsperioden er slut!

Nu er høringsperioden slut, og de indkomne høringssvar/indsigelser er samlet i et dokument ”Sammenskrivning af indkomne høringssvar,” der første gang bliver drøftet på Børne- og Skoleudvalgsmødet den 10. maj 2023 under punkt 5 – Drøftelse af indsigelser og udtalelser vedrørende forslaget om skolenedlæggelser – Hvor der står:

”Byrådet førstebehandlede på sit møde i januar forslaget om nedlæggelse af skoletilbuddene i Horslunde og Holeby Landsbyordninger. Forslaget har fra 1. marts været offentliggjort med en frist på 8 uger for fremsættelse af indsigelser m.v. mod forslaget samt for udtalelser til forslaget fra skole- og landsbyordningsbestyrelser ved berørte skoler.

Indsigelser m.v. mod forslaget samt udtalelser til forslaget fra skole- og landsbyordningsbestyrelserne ved de berørte skoler er samlet i vedlagte oversigt. De enkelte indsigelser og udtalelser m.v. kan fremstå lidt anderledes, end de er indsendt, i forbindelse med overførslen til den samlede oversigt, men der er ikke sket bearbejdning af materialet i øvrigt.

Materialet vil være en del af Byrådets andenbehandling af forslaget om nedlæggelse af skoletilbuddene i juni.”

I kan se sammenskrivningen i følgende dokument: Sammenskrivning af indkomne høringssvar.

Af indholdsfortegnelsen kan vi se, der er indsendt 57 høringssvar/indsigelser… Alle skolebestyrelser og Decentrale MED-udvalg ved skolerne har valgt at indsende høringssvar, med undtagelse af Østofte Landsbyordning.

Folkene bag #NOKerNOK udarbejder en analyse af de indsendte skriv, hvor der vil være fokus på, hvad der siges i de berørte landsbyer. Hvad siger de omkringliggende skoler? Er der forskel på øst og vest i forhold til, hvad skolerne siger? Hvad siger MED-udvalgene?

Vi tænker, der skal bruges et par uger på denne analyse, men læs gerne sammenskrivningen igennem og kom med dit besyv.

#NOKerNOK