Giftige, små enkeltsager

Efter en gårsdagens massive pressedækning af den ”aftale” direktør Lars Povlsen Jensen og Lolland Kommune har indgået, tænker vi at alle har brug for et lille smil at gå på weekend på…


Folketidendes dækning af fyringen i går, var med følgende overskrifter:

09. marts 2023 kl. 18:22 – BORGMESTER ER TAVS I FYRINGS-SAG

Folketidende ville også gerne have spurgt Holger Schou Rasmussen, hvad Lolland Kommune i praksis stiller op uden en direktør, når skoleområdet er under forandring med trusler om lukning af to skoler.

09. marts 2023 kl. 17:36 – DERFOR ER DIREKTØRPOST VIGTIG

Det er ikke ligegyldigt, hvem der varetager posten som direktør i en kommune. Det er også et problem, hvis man mister en chef, forklarer professor.

09. marts 2023 kl. 17:03 – SÅ MANGE PENGE FÅR DIREKTØREN I GYLDENT HÅNDTRYK

Det oplyser kommunaldirektør i Lolland Kommune, Thomas Knudsen.

Det er ikke så få penge, som den tidligere direktør kan tage med sig.

Næsten to millioner kroner får direktøren muligvis i et gyldent håndtryk.

09. marts 2023 kl. 15:40 – EKSPERT: DET TYDER PÅ EN FYRING

– Og hvis det ikke var en fyring, takker man måske i sådan en meddelelse vedkommende for indsatsen. Men det er slet ikke tilfældet her. Det er så tørt og kort, at jeg godt kan forstå, den vækker pressens opmærksomhed.

09. marts 2023 kl. 14:28 – FYRET EFTER MINDRE END ET ÅR – HER ER HANS REAKTION

Folketidende har været i telefonisk kontakt med Lars Povlsen Jensen, men han ønsker ikke at udtale sig og meddeler derfor blot, at han ‘ingen kommentarer’ har.

09. marts 2023 kl. 13:40 – KOMMUNALDIREKTØREN SVARER: – DET ER IKKE DUMME ENKELTSAGER

Thomas Knudsen, som er kommunaldirektør i Lolland Kommune, mener ikke, at Lars Povlsen Jensens fratrædelse hænger sammen med sagerne om lækage af personoplysninger, sagen om Børnehaven Riddersborg eller lukningen af Horslunde og Holeby skole, eller andre enkeltstående sager.

09. marts 2023 kl. 12:35 – DIREKTØR FYRET I LOLLAND KOMMUNE

Lolland kommune og Lars Povlsen Jensen har aftalt, at han fra i dag, torsdag, fratræder sin stilling som direktør for Skole og dagtilbud, Børn, unge og familie, Kultur, fritid og Borgerservice.


Bente Sonn der tidligere har fremsendt små digte til #NOKerNOK siden, har forfattet endnu et, som hun har sendt til os. Vi tænker, det satiriske islæt, kan få et lille smil på folks læber, her dagen derpå…

Igen bliver det med blik på Piet Heins lille Gruk: Den der kun tager sjov for sjov og alvor kun alvorligt han har faktisk fatte begge dele lige dårligt! – Vi er igen på linje med Piet Hein… Der kan være megen alvor gemt bag det lille smil, den sjove bemærkning etc.


Udgivet

i

af