Det er nu, det gælder!

Jeg hedder Lasse, jeg er gift med Jeanne og sammen har vi 3 børn.

Da vores ældste startede i børnehave, blev jeg den ene dag spurgt af en ansat om jeg ville bage en kage til et arrangement. Inden jeg havde blinket med øjnene, havde jeg også en plads i bestyrelsen og i en periode sad jeg som formand for skolebestyrelsen Lolland Vest.

Jeg holder meget af bestyrelsesarbejdet og elsker at være en del af mine børns skolegang.

I dag sidder jeg som næstformand i fællesbestyrelsen for Horslunde Landsbyordning. Jeg er en mand med mange og kraftige meninger, men det kan jeg ikke bruge til en skid i mit embede som bestyrelsesmand.

I bestyrelsen er jeg forældrenes talerør og det er deres meninger og holdninger jeg skal bringe til bordet, ikke mine egne.

Hvis der har skulle træffes beslutninger om noget, er det mit ansvar at samle forældrenes holdninger ind -for derefter at træffe valg ud fra det.

Sådan troede jeg egentlig også at politik foregik. At de folkevalgte sad ved bordet og fremlagde vores meninger og holdninger. At de var en slags repræsentanter for folket.

Men hold da op, hvor er jeg blevet klogere! De er konger og vi er bønderne, vores mening kommer ikke til bordet.

Jeg kan ikke uden skældsord beskrive, hvor vigtigt det er at i deltager til byrådsmødet på tirsdag den 24 januar.

Kongen har kun magten, hvis vi bønder giver den til ham!

Lasse Præstegaard

https://folketidende.dk/lokal-nyt/lise-noergaard-banden-kaemper-til-det-sidste?fbclid=IwAR0rQJkj-UF7pqIYCPJ3N7jX8uUzXirRM3IayrOLFWxu6i_ek3LfwOWwUJo