2 er imod

I går var der møde i Børne- og Skoleudvalget.

Punkt 2 på dagsordenen handlede om skolelukning eller renovering af skolebygninger i Horslunde og Holeby!

Vi er blevet forvænte med politikerne, der er en del af konstitueringen, klapper hælene sammen og indordner sig efter det, der bliver sagt fra toppen. Dette giver nogle forholdsvis ensidige politiske debatter på byrådsmøderne… Kun Lokallisten Lolland og enhedslisten har vi kunne se stille spørgsmål til, hvad det egentligt er, vi har gang i….

Men måske er der ved at være en lille sprække, en lille sprække af håb, der måske kan gøre, at fornuften vil sejre og give os ordentligheden tilbage. Det, vi har set frem til nu, er, hvad nogle kalder en demokratisk katastrofe.

28,6% af medlemmerne i Børne- og Skoleudvalget kunne i går ikke tiltræde indstillingen til byrådet:

”Michael Knudsen kan ikke tiltræde indstillingen som den foreligger, idet han ikke kan godkende en nedlæggelse af skoletilbuddet i Horslunde.

Per Kim Nielsen kan ikke tiltræde indstillingen, som den foreligger, på baggrund af nedenstående: Forslaget er udarbejdet på grundlag af to ingeniørrapporter, som kun har omhandlet de bygninger, der er i dårlig tilstand. Der er altså ikke taget højde for, at der er andre bygninger som skolerne anvender, og at der kan opstilles andre løsningsforslag, som tager et andet udgangspunkt, end de bygninger der er i dårlig stand.”

NOK er NOK!

Og derfor møder jeg op den 24. januar klokken 18:00 i Ravnsborghallen.

Ja, også fordi jeg har indsendt tre spørgsmål til besvarelse i spørgetiden, så der skal jeg jo være til stede for at få dem besvaret…

Karsten (Privatperson)