Centralismens vaniljekranse

Vaniljekranse a lá Centralisme!

Vi har herhjemme på Lolland forsøgt os med en ny opskrift på vaniljekranse. De er stærkt inspireret af lokalpolitiker Michael Knudsens opslag den 20. oktober 2022.

Vi har vedhæftet billeder af resultater, to hele bageplader fyldt med vaniljekranse uden alt det unødvendige, omkostningstunge og uproduktive, der omkranser den varme luft i midten! En kagedåse fyldt til randen med Vaniljekranse og en pose vaniljekranse til gave.

De bages bedst i varmluft ovn ved 175 grader i 8 – 10 minutter (eller ved 19 grader i folketingssalen eller en hvilken som helst byrådssal)

Opskriften er:

Ingredienser:

100 g Arrogance
100 g varm luft
Et strejf løftebrud
75 g talfnidder
1 gang omvendt lommetyveri
1 knivspids for lukkede døre

Fremgangsmåde:

Det hele blandes sammen i en skål af passende størrelse. Kom den sammenblandede kagemasse i en sprøjtepose og sprøjt dejen ud i kranse på en bageplade med bagepapir.

Bag dem derefter i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 8-10 minutter eller til de er let gyldne. Hold godt øje med dem, de må ikke blive brændte.

Opskriften må gerne lånes og deles.

Jeg opfordrer til, at alle bager en portion, pakker en lille cellofanpose med en rød sløjfe og giver dem i gave til en politiker I kender.

Glædelig jul til alle fra Nordvestlolland Karsten Sandau (Privatperson)