Julegaver 2022

Vi gjorde det i 2021 og nu gør vi det igen…

I tråd med sidste år, så skal de kommende skolestartere på Nordvestlolland selvfølgelig have en julegave. Anton, Iben og jeg er lige blevet færdige med at pakke gaverne, og nu er de lagt klar til afhentning af enten Postnord eller Julemanden, nu må vi se, hvem der kommer først.

I vores skoledistrikt, Horslunde Landsbyordning, er der ca. 34 helt igennem fantastiske børn, der skal starte i skole til april 2023. Det er ikke alle, der vælger vores lille landsbyskole, men alle, uanset skolevalg, skal selvfølgelig have denne lille julegave.

I pakken er der følgende: en pakke farveblyanter, to jumbo blyanter, et viskelæder, en #Anton og en #Iben figur lige til at male og hænge på juletræet samt et eksemplar af vores nye bog ”Anton fanger krabber i Kragenæs.” Anton og Iben har også skrevet en lille julehilsen, der sendes med.

Bogen er den tredje bog i en serie af små børnebøger, der hver især afspejler, hvad børn er optaget af, og hvad der fylder i deres verden.

”Anton går i 2. klasse på Horslunde Landsbyordning, og han skal med klassen til Kragenæs og fange krabber i morgen. Antons bedste ven, Bo, var ikke i skole, da de lavede deres krabbefangere, så Anton er bange for, at Bo bliver ked af det, når han ikke har en krabbefanger.

Hvad gør man for at hjælpe sin bedste ven? Hvordan fanger man egentlig de krabber? Og hvordan kommer en hel klasse frem og tilbage til Kragenæs?”

Pakkerne sendes afsted med ønsket om en smuk jul til alle.

#Anton #Iben #Julegaver #HorslundeLandsbyordning #Nordvestlolland #Samvær #Fælledskab


Udgivet

i

af