Jeg møder op!

Jeg er på linje med Bjarne her…. Selvfølgelig møder jeg op torsdag den 13. oktober klokken 18:00 til byrådsmødet i Maribo… Ikke fordi der bliver truffet en beslutning på torsdag, men fordi jeg er på linje med Borgerforeningen, Fællesbestyrelsen og MEDudvalget her ude på Nordvestlolland, når de siger: ”Vi vil tages alvorligt, vi vil inviteres inden for, vi er også Lolland kommune” Der er arrangeret fælleskørsel med bus. Afgang 17:15 fra P-pladsen ved skolen.

Et lille citat fra Mette Frederiksens tale til Socialdemokratiets årsmøde den 17/9: ” Vi sagde før sidste valg at Danmark er for lille et land til for store forskelle, det er lige så rigtigt i dag, som det var dengang. Vi vil have et øje på hele Danmark, vi vil ikke lade dem der har mindst betale den største regning og velfærdssamfundet er ikke en belastning der skal slankes eller effektueres til ukendelighed. Og nej det er ikke rigtigt, nødvendigt eller i øvrigt særligt dansk, at de rigeste i det her samfund skal blive markant rigere…”

Jeg ved godt, der er mørke skyer, der hænger tæt over de kommende års budget, og de skyer gør det svært at drømme stort, når vores kommune er sammensat af mange små byer. Det gør det ikke bedre, at der i dele af landet er penge nok, for så bliver de gode råd bare endnu dyrere. Det er ikke perfekt eller 100% retfærdigt, men det er vores alles Lolland, og det er sammen, vi bedst løfter en fælles opgave. Skyer forsvinder ikke ved at slette byer…

Når jeg møder op den 13., er det også fordi: Jeg ikke ønsker, at de, der har mindst, skal betale den største regning. Jeg mener, at Lolland er for lille en kommune til for store forskelle, og jeg mener, vi kan gøre det bedre med solidaritet, optimisme og fremtidstro!

Ses vi den 13. oktober til byrådsmødet?

De bedste hilsner

Karsten (Privatperson)


Udgivet

i

,

af

Tags: